Make your own free website on Tripod.com

Изключителен вносител на GENTEK siding Canada за България

КАЧЕСТВО И ЛЕСНА ПОДРЪЖКА

Винилният сайдинг представлява изработено от поливинилхлорид твърдо покритие (плоскост,панел)което се използва за облицоване на сгради и замества традиционните строителни мазилки и изолации.Той е подходящ както за фасади на новоизграждащи се сгради,така и при реконструкция на стари.Материалът не се изменя от влага, не благоприятства развитие на плесени и не се уврежда от насекоми. при въздействие на огън се топи, като не се възпламенява и не подържа горенето.Хигиенно е безопасен и при предвидените условия на ползване не  отделя вредни за здравето вещества.Подържането на сайдинга по време на експлоатацията изисква минимални усилия.Повърхността му трудно задържа замърсявания,но ако такива все пак има,премахването им става бързо и лесно с вода.При необходимост от сервизно обслужване(например прокарване или подмяна на кабели и др.)както и повреда на някой панел,демонтажа и монтажа се извършва лесно за няколко минути.

p4300630.jpg

                                ДОЖИВОТНА ГАРАНЦИЯ

 

 

Когато избирате сайдинг за вашия дом,Вие искате да сте сигурни,че той ще запази високото си качество и добър външен вид за цял живот.Поради това, сайдингът Aurora na Gentek Canada е проектиран с няколко отличителни характеристики,които го правят превъзходен продукт, устояващ и на най-тежките метеорологични условия. Матовата повърхност с естествен облик притежава  автентичен и приятен вид наподобяващ дърво.Използваните космически технологии при проектирането напродуктите на Gentek гарантират доживотна гаранция и красота изискваща минимална подръжка(измиване с вода).

 

 

dsc08136.jpg

ТОПЛО-,ШУМО- и ХИДРОИЗОЛАЦИЯ

 

Изолационните материали с които обикновенно се съчетава винилната фасада,многократно намаляват топлинните загуби и имат висок шумоизолиращ ефект. При монтажа към стената с дюбели се монтира дървена скар.между летвите се запълва с минерална вата или друг изолационен материал.Отгоре се полага паропропускащо фолио,за да се избегне образуването на конденз,плесенясване и др.Сградата диша в посока отвътре навън,като в същото време има нулева пропускливост отвън навътре.

big_25.jpg
 

arch_essentials2.jpg

Крайна цена с монтаж 42лв кв/м с ДДС